Hij maakte zijn reportages met een semi-professionele Nikon analoge camera en sinds 2002 met professionele Nikon digitale apparatuur. Vanaf 2008 werkt hij met Nikon D3 digitale spiegelreflexcamera.. En sinds 2014 met de nieuwste Nikon D4s digitale spiegelreflexcamera.

Naast zijn werkzaamheden in de fotografie, verzorgde hij ook semi-professionele videoreportages. Zijn specialiteiten zijn camera,- montage,- en regiewerkzaamheden. Zo was hij eind jaren negentig als cameraman betrokken bij
de carnavalsoptochten in Maastricht die via de Stichting Vrolijke Medicijnen Omroep werden uitgezonden op TV-Maastricht. In 2003 verzorgde hij camerawerkzaamheden tijdens "'t Wiecker Tribbenaol" en in 2004 de registratie van "ch Moot Eve Droet!!!", Veldeke Krink Vastelaovends Cabaret, beide geproduceerd door RV Audiovisuals. In 2005 verzorgde hij eveneens camerawerkzaamheden tijdens "Miech Vreug Noets Eine Get", Veldeke Krink Vastelaovends Cabaret en televisieopnamen voor AZM televisie (Stichting Vrolijke Medicijnen Omroep).

In augustus 2006 is het kantoor verhuisd naar IJsselstein (UT). Hij gaat zich nu nog meer toeleggen op het show- en entertainmentfotografie. Zijn publicaties in verschillende kranten en (omroep)bladen zullen verder toenemen. Kortom: Daniel Kroll heeft passie voor zijn vak en brengt dit voor u in beeld!


Home | Beeldbank | Biografie | Tarieven | Voorwaarden | Contact

© 1996 - 2016 Daniel Kroll Fotografie, Alle rechten voorbehouden