Particulieren:
Particuliere klanten kunnen foto's bestellen voor 25,00 euro (excl. 21% BTW) per foto. Je dient elke foto toe te voegen aan je winkelmand en vervolgens alle stappen van de bestelling te doorlopen. Zodra je hebt betaald met iDeal of PayPal, wordt de foto in hoge resolutie beschikbaar gesteld. Lees voordat je gaat bestellen onze voorwaarden voor particulieren.

Internet:
Regelmatig ontvangen wij e-mails met daarin verzoeken om gratis foto's voor internetsite's e.d. Aangezien er altijd kosten worden gemaakt voor het maken van foto's, kunnen wij GEEN GRATIS foto's aanbieden. De foto's zijn allemaal voorzien van een copyright. Bij het signaleren van onrechtmatige publicaties op internetsite's, riskeert u een fikse boete.

Media:
Voor alle media (met een geldig KVK en BTW nummer) gelden speciale tarieven, afhankelijk van de publicatie en medium. Men dient eerst een zakelijk account aan te maken (eenmalig). Klik in de beeldbank linksboven op "registratie". U ontvangt dan binnen 24 uur een goed of afkeuring. Foto's kunnen direct gedownload worden of via E-mail en/of FTP naar uw eigen (redactie)database gestuurd worden. In uw eigen admin kunt u aangeven of een foto gebruikt is. U ontvangt daarvoor een factuur.


Home | Beeldbank | Biografie | Tarieven | Voorwaarden | Contact

© 1996 - 2016 Daniel Kroll Fotografie, Alle rechten voorbehouden