Voorwaarden in 2016

Voorwaarden particuliere klanten:
Particulieren klanten dienen zich eerst aan te melden in ons systeem door middel van het correct invoeren van hun gegevens (eenmalig). Alleen particulieren komen in aanmerking om foto's te bestellen via onze catalogus tegen het speciale tarief van 25 euro per foto (excl. 21% btw). Alle media betalen het zakelijke tarief.

Bestelde foto's zijn uitsluitend bestemd voor prive gebruik en mogen ook niet commercieel gebruik worden, hier valt ook onder internetsites en social media. Portretten voor merchandising, gesponsorde magazines, etc. is Daniel Kroll Fotografie niet verantwoordelijk of de desbetreffende artiest/acteur/Bekende Nederlander wel of geen toestemming hiervoor geeft.

Foto's kunnen pas besteld worden na 6 weken vanaf de datum dat de reportage is gemaakt. Alle foto's blijven eigendom van Daniel Kroll Fotografie.

Voorwaarden zakelijke klanten:
Zakelijke klanten dienen zich eerst aan te melden in ons systeem door middel van het correct invoeren van hun gegevens (eenmalig). Bij iedere vorm van publicatie is naamsvermelding verplicht. Fotocredit: Daniel Kroll Fotografie
Voor commercieel gebruik van portretten voor merchandising, gesponsorde magazines, etc. is Daniel Kroll Fotografie niet verantwoordelijk of de desbetreffende artiest/acteur/Bekende Nederlander wel of geen toestemming hiervoor geeft. Alle foto's blijven eigendom van Daniel Kroll Fotografie.

Op alle rechtsbetrekkingen van Daniel Kroll Fotografie zijn de laatste Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam.


Home | Beeldbank | Biografie | Tarieven | Voorwaarden | Contact

© 1996 - 2016 Daniel Kroll Fotografie, Alle rechten voorbehouden